Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Mihály Bence vagyok, a made to be kitalálója/alapítója.
Mint sok más embernek a világon, nekem is a konditermi edzés segített felállni amikor az élet próbált lenyomni. Ezért különleges helye van ennek a sportnak/mozgásformának az életemben. Ezért 2017-ben úgy döntöttem hogy egy ehhez kapcsolódó vállalkozást indítok, így született meg az m2b.hu webáruház. Kezdetben különböző külföldi és hazai márkák értékesítésével foglalkoztam ruházat és táplálékkiegészítők terén. Bár nem hozott nagy sikereket, én mégis értékes kapcsolatokkal, élményekkel lettem gazdagabb ez idő alatt. De valahogy mégis úgy éreztem hogy ez nem az igazi, és jobb lenne ha ténylegesen én magam alkotnék valamit, amivel tudok azonosulni, és amivel kifejezni tudok. Így megszületett az ötlet, hogy saját ruhamárkát indítsak, amiben ki tudom küszöbölni azokat a részleteket, azokat hibákat, amiket az eddig általam hordott/árult ruhákban találtam. Ugyanis szinte mindig volt valami ami, még ha tetszett is az adott darab, de szemet szúrt nekem, és amivel nem voltam kibékülve. Lehetett az szabás, méretezés, vagy 1-1 dizájn elem. Így igyekeztem/igyekszem olyan termékeket "tervezni" amikre ha ránézek, 100%-ban elégedett, és büszke vagyok. Természetesen minden terméket/ötletet véleményeztetek több emberrel, hallgatom a tanácsaikat, mielőtt megszületik a végleges verzió, hiszen arra törekszem hogy amellett, hogy én elégedett legyek a termékkel, a ti tetszéseteket is elnyerje, elvégre ezek a ruhák nektek készülnek.
Tekintetbe véve, hogy én valójában elektrotechnikus vagyok, talán nem végeztem eddig olyan rossz munkát. :)
Fontosnak tartottam azt is, hogy a termékek Magyarországon legyenek gyártva, hogy ezzel magyar vállalkozásokat, magyar munkavállalókat támogassak.

Sokan kérdezték, ismerősök, barátok, marketinges, hogy miért made to be (arra született hogy.. arra teremtve hogy.. arra csinálva hogy..) lett a márka neve, és mit akarok kifejezni ezzel?
Erre általában két válaszom van:
1. A vicces: Mert bele tudtam csempészni a monogramomat.;)

2. A valódi: Mert úgy gondolom, hogy mindenki céllal van itt. Mindenki céllal született. Van aki orvosnak, van aki tűzoltónak, tanárnak, sportolónak, anyának, apának születik. Más-más emberek, más-más körülmények. De egy valami közös, mindenkinek kötelessége, a lehetőségeihez képest, önmaga legjobb változatává válni, és az életének minden egyes napján küzdeni.
Feladni valamit könnyű. Harcolni valamiért ami mások szerint elérhetetlen, a legembertpróbálóbb dolog, de a legnagyobb örömet is adja amikor eléred.

Hordj te is made to be ruhákat, és mutasd meg hogy te sem adod fel!! ;)

Az oldal tetejére